Aankomende livestream toont customisatie-opties in Saints Row

Aankomende livestream toont customisatie-opties in Saints Row

Op 20 april wordt er een livestream rondom de nieuwe Saints Row uitgezonden, waarin customisatie in de game centraal staat.

Dat hebben ontwikkelaar Volition en uitgever Deep Silver laten weten. De stream wordt op 20 april om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op

Watch on YouTube

en Twitch. Als het goed is moet de stream uitbeelden op wat voor manieren spelers het hoofdpersonage en de ervaring naar hun eigen hand kunnen zetten.

Saints Row werd vorig jaar tijdens de Gamescom Opening Night Live onthuld. Aangezien het om een reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages en gangs. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund.

Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt jammer dat het weer die over the top hipster queer kant opgaat.

0
test

@TommyVercetti Het past opzich ook wel in deze knotsgekke game. Dan vind ik het niet erg. Een battlefield 1942 game vol met vrouwlijke personages en queer people zou een ander verhaal zijn. Je plaatst ook geen laserguns in een serieus middeleeuws spel.

0

Aanbevolen voor jou