Aankomende Battlefield 2042-update bevat meer dan 400 verbeteringen

Aankomende Battlefield 2042-update bevat meer dan 400 verbeteringen

Dice brengt in de loop van komende week een nieuwe update uit voor Battlefield 2042. De update moet meer dan vierhonderd verbeteringen bevatten.

In een Twitter-draadje van Dice-werknemer Kevin Johnson worden alvast enkele verbeteringen van update 4.0 gedeeld, aangezien er nog geen officiële patch notes zijn. Zo worden specialisten Paik en Rao aangepast, al is nog niet duidelijk op wat voor manier. Sundance krijgt verbeteringen in diens granaatriem.

Ribbons worden daarnaast makkelijker om vrij te spelen in alle modi. Het vrijspelen van XP moet ook meer in balans zijn, waardoor spelen in teamverband het meeste XP oplevert. Ook voertuigen zoals de Bolte krijgen aanpassingen. Verder moeten attachments van wapens verbeterd worden zodat ze uniek aanvoelen en een merkbare impact hebben op de loadout van spelers.

Aangezien de update in de loop van volgende week verschijnt - een precieze releasedatum is er nog niet - moeten de complete patch notes ergens begin volgende week online komen te staan.

De release van Battlefield 2042 vorig najaar was omstreden. Spelers hadden kritiek op de staat waarin de game werd uitgegeven, met diverse bugs en het ontbreken van allerlei features. Sindsdien heeft ontwikkelaar Dice diverse verbeteringen doorgevoerd. Toch lijkt dat niet te baten: de populariteit van het spel ligt onder niveau. Eerder deze week dook het spelersaantal van de game op Steam onder de duizend gelijktijdige spelers. De pre-productie van een nieuwe Battlefield-game zou inmiddels van start zijn gegaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen single player deed het voor mij. En lachwekkend dat de reden was om op multiplayer te focussen en het zo’n flop is.

0

Zolang dezelfde prutsers mogen blijven werken bij DICE zal er natuurlijk nooit iets veranderen. Het zijn juist de developers zelf die totaal niet snappen wat een Battlefield game goed maakt.

0

Aanbevolen voor jou