AAA-game Teenage Mutant Ninja Turtles in de maak

AAA-game Teenage Mutant Ninja Turtles in de maak

Er is een Triple-A game in de Teenage Mutant Ninja Turtles-reeks in de maak die in 2023 moet uitkomen.

Dat blijkt uit een artikel in het Amerikaanse tijdschrift Toy World (via WCCFTech). Op pagina 170 valt het volgende te lezen: "Verzamelaars worden bediend met nostalgische gamereleases, waaronder het pas uitgekomen Shredder's Revenge. Paramount heeft ook een remaster van Konami's The Cowabunga Collection op de planning staan en ze brengen een gloednieuwe, originele Triple A-game uit in 2023."

Officieel is de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game nog niet aangekondigd. Hoe het spel er precies uit gaat zien is dan ook nog niet bekend. De Triple A-game is buiten het artikel van Toy World nog nergens benoemd.

De laatste Turtles-game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge kwam in juni uit op alle moderne platformen. Wesley gaf de game een 8 op Gamer.nl. "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard," schreef hij in zijn review

Op 30 augustus kwam Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection uit. Het betreft een collectie waarin diverse oude Turtles-games speelbaar zijn. Het gaat in totaal om dertien games die op consoles en in de arcade zijn verschenen. De collectie wordt ontwikkeld door Digital Eclipse en bevat onder andere de mogelijkheid om op elk moment te saven en de gameplay terug te spoelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cowabunga! Dat zie ik wel zitten. Shredder's revenge is een van mijn favoriete games van dit jaar. Dus ben benieuwd wat ze met een AAA budget kunnen doen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou