2K onthult alle coversterren en edities NBA 2K23

2K onthult alle coversterren en edities NBA 2K23

2K Games heeft alle coversterren van NBA 2K 23 onthuld.

Zo is nu bekend dat Devin Booker van de Phoenix Suns op de voorkant van de Standard Edition en de Digital Deluxe Edition van de game staat. De Standard Edition is voor 69,99 euro beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en voor 79,99 euro voor PlayStation 5 en Xbox Series X. 

De Digital Deluxe Edition geeft spelers voor 74,99 euro toegang tot beide generaties consoles. De editie biedt ook 10 My Team-munten; 23 My Team-promo-packs, de spelers Sapphire Devin Booker en Ruby Michael Jordan, Free Agent Option Pack; tienmaal zes soorten Skill Boosts en een aantal andere extra objecten.

De eerder onthulde Michael Jordan Edition en Championship Edition kosten respectievelijk 99,99 en 149,99 euro. Die eerste is identiek aan de Digital Deluxe Edition en bevat daarnaast 100K in-game valuta. De Championship Edition biedt naast een aantal extra XP-boosts ook twaalf maanden toegang tot NBA League Pass. Daarmee kunnen gebruikers echte NBA-wedstrijden  volgen.

NBA 2K23 verschijnt op 9 september.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

150 euro HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA Wat een debielen daaro zeg. Ga toch fietsen met die prijzen.

0
test

@Fpsbig Die van 150 euro is inclusief een League Pass voor een jaar die op zichzelf al 17 euro p/m is. Dus eigenlijk krijg je de game dan gratis, best een prima deal. Heb zelf ook league pass

0

Aanbevolen voor jou