25 miljoen mensen spelen Overwatch 2

25 miljoen mensen spelen Overwatch 2

Tien dagen na release wordt Overwatch 2 door 25 miljoen mensen gespeeld.

Dat heeft Blizzard aangekondigd via social media. "Bedankt aan de 25 miljoen spelers die inmiddels aan Overwatch 2 zijn begonnen." In een persbericht laat Blizzard weten dat spelers redelijk gelijk zijn verdeeld over Amerika, Europa en Azië, en dat het dagelijkse hoogste aantal spelers ongeveer drie keer zo hoog ligt als bij de eerste Overwatch.

Zoals Blizzard eerder al zei, geeft het bedrijf gratis items en dubbele XP-weekenden weg om de instabiele servers - mede veroorzaakt door DDoS-aanvallen - te compenseren. Iedereen die tussen 25 oktober en het einde van seizoen 1 inlogt, ontvangt de Cursed Captain Reaper-legendary skin en een Health Pack-wapencharm. Van 21 tot en met 24 oktober, van 28 tot en met 31 oktober en van 24 tot en met 28 november zijn er dubbele XP-weekenden.

In een nieuwe blogpost heeft Blizzard tot slot laten weten dat veranderingen in de balans tussen personages en gameplay pas in het tweede seizoen van de game worden doorgevoerd. 

Overwatch 2 is nu gratis speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Gamer.nl gaf een 7 aan het spel: "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

25 miljoen mensen hebben het geinstaleerd en geprobeerd.

0
test

@Mmo-veteran Precies dat. Ik was er na een week al weer klaar mee :-)

0
test

Aan de redactie: Wat is dat toch met de spam filter op deze website, ik kan geen quotes, geen umlaut of welk ander teken gebruiken want dan krijg ik elke keer die irritante spam pop-up. Waarom mag dat niet?

0
test

@Mmo-veteran Het is inderdaad heel vervelend, maar dat is een tijd geleden ingevoerd omdat het op dat moment de enige manier bleek om een hoop spamberichten tegen te gaan. Zelf, als iemand die graag alles correct spelt, vind ik het ook vervelend om geen bepaalde leestekens te kunnen gebruiken. Het is voor nu wat het is, hopelijk komt er in de toekomst een fijnere oplossing!

0

@Mmo-veteran Vanwege de bots die die tekens juist gebruikten. Vervelend, maar makkelijk te omzeilen. Ik kan me niet voorstellen dat het zo erg is, want 'geinstalleerd' heb je verkeerd gespeld (geen probleem natuurlijk) ;).

0
test

@Quintex Juist daardoor spel ik het dus verkeerd omdat ik het dan moet verbeteren en tijdens dat verbeteren heb ik per ongeluk een fout gemaakt. Ik zeg ook niet dat mijn spelling en zinsopbouw perfect is, ik geef alleen aan dat ik het vervelend vind, je hoeft niet direct weer een sneer te geven toch?

0

Aanbevolen voor jou