Win The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

Win The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

Voor de Nintendo Switch

Elke week geven we in samenwerking met Bol een game weg. Deze week maak je kans op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch!

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Vul het formulier hier in

Ron vond het een game van 'zeer zeldzame kwaliteit' en bekroonde het met een 10: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ik zie alleen 13 cijferige niet 16 cijferige.

0
test

daarom is het ook een prijsvraag. Maar ik weet ook niet of ik hier de hint mag geven maar er is in de hele browser pagina van de game wel een 16 cijferige code te vinden als ik me niet vergis. Alleen niet daar waar je zou verwachten.

0

Aanbevolen voor jou