Win The Teal Mask-dlc voor Pokémon Scarlet and Violet én een Chimecho-knuffel

Win The Teal Mask-dlc voor Pokémon Scarlet and Violet én een Chimecho-knuffel

Voor Nintendo Switch

Deze week mogen we een DLC-code van Pokémon Scarlet and Violet - The Hidden Treasure of Area Zero: The Teal Mask voor de Nintendo Switch weggeven, samen met een Chimecho-knuffel.

Wat moet je daarvoor doen? Het is belangrijk dat je laat weten welke versie van de game je hebt, dus of je de Scarlet of Violet-variant wil. Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de dlc te downloaden!

De synopsis van het spel is: "In The Teal Mask worden spelers uitgekozen om deel te nemen aan een jaarlijkse schoolexcursie in samenwerking met een andere school. Ze worden meegenomen naar het land van Kitakami, waar een berg het landschap domineert. Het is een plek van serene natuurlijke schoonheid, met rijstvelden en appelboomgaarden. De excursie lijkt samen te vallen met een festival dat elk seizoen in het dorp in Kitakami wordt gehouden, dus het dorp bruist van diverse straatverkopers en kraampjes. Spelers zullen nieuwe vrienden en Pokémon ontmoeten terwijl ze de mysteries ontrafelen achter de volksverhalen die in dit land zijn doorgegeven. Deze uitbreiding introduceert veel nieuwe en terugkerende Pokémon, waaronder de mascotte van het spel, Ogerpon."

Vul het formulier hier in.

Mocht je meer informatie over de game willen, Jacco en Cody bespreken de DLC languit in de nieuwe aflevering van Bonuslevel.

Win The Teal Mask-dlc voor Pokémon Scarlet and Violet én een Chimecho-knuffel-69514888

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik lijk niet aan te kunnen geven welke versie van het spel ik heb? En adres wil een emailadres (dus het vraagt naam, mail, nog een keer mail)

0
test

Het formulier is niet goed ingesteld, ik heb drie keer mijn mailadres moeten opgeven en kon geen keuze doorgeven van welke versie ik heb.

0

Aanbevolen voor jou