Win Tekken 8!

Voor PlayStation 5

Zoals elke week mogen we samen met bol.com weer een game weggeven, en deze week hebben we één van de heetste releases van de week: Tekken 8 Launch Edition voor PlayStation 5.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Vul het formulier hier in

Na Mortal Kombat en Street Fighter is er nu ook eindelijk een nieuw deel van Tekken. Tekken 8 verschijnt deze week en maakt de game zowel iets toegankelijker voor nieuwkomers als diepgaander dankzij een nieuw Heat-systeem. Tom Kerkhof beloonde de game met een 8,5 in zijn review:

De nieuwe Tekken wil het wiel niet opnieuw uitvinden, maar leunt volledig op de oerdegelijke gameplay waar de serie om bekendstaat. Dat pakt in dit geval goed uit. Daarbij maakt het nieuwe Heat-systeem gevechten nog explosiever en intenser, en de Special Style-besturingsoptie zorgt ervoor dat ook onervaren spelers alles uit de kast kunnen trekken. Met deze scherpe toevoegingen en de indrukwekkende visuele pracht en praal kan Tekken 8 de harten van zowel oudgedienden als nieuwe fans veroveren.

Tekken 8
Tekken 8

Tekken 8 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou