Win Gold Tickets voor de Gran Turismo World Series

Win Gold Tickets voor de Gran Turismo World Series

Showdown!

Op 11 en 12 augustus vindt de Gran Turismo World Series Showdown plaats in Amsterdam, en jij kan daar bij zijn. Wij mogen namelijk twee Gold Tickets weggeven voor 11 augustus voor deze laatste ronde voor de finales in december.

De Gran Turismo World Series is een internationale competitie waar de beste simracers hun land vertegenwoordigen in de Nations Cup en fabrikanten zich van hun beste kant laten zien in de Manufacturers Cup. Op 11 augustus vindt de Manufacturers Cup Showdown plaats, de dag erna de Nations Cup. Meer informatie over het evenement vind je hier.

Als deel van het Gold Ticket-pakket krijg je een event-shirt, toegang tot de Manufacturers Cup Showdown op 11 augustus om 19.00 uur en vroegtijdige toegang tot de GT Sophy-demo in de middag.

Watch on YouTube

Wat moet je doen om deze tickets te winnen? Meedoen is simpel: stuur vóór zondag 6 augustus een mail naar redactie@gamer.nl waarin je vertelt waarom je graag deze spannende races bij wilt wonen. Wie weet kan jij straks naar dit razendsnelle simevenement!

Win Gold Tickets voor de Gran Turismo World Series-66431300

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou