Maak kans op Super Mario Bros. Wonder

Maak kans op Super Mario Bros. Wonder

Voor de Nintendo Switch

Het is bijna Mario-dag! In samenwerking met bol mogen wij daarom deze week Super Mario Bros. Wonder weggeven voor de Nintendo Switch.

In deze Super Mario-platformer ga je alleen of met vrienden op een wonderlijk avontuur. Bowser heeft een wonderbloem gestolen, waardoor de hele wereld op zijn kop komt te staan. Super Mario Bros. Wonder kreeg in onze review een stalende score van 95.

"Wonder is een uitstekende game om met anderen te spelen en even flink te lachen. Maar meer dan dat is het een hele gedurfde Mario-platformer die zich kan meten met de klassiekers uit de reeks. Geen enkel deel – op Odyssey na – weet constant zo te verbazen met de vele twists die het op de speler afvuurt. Super Mario Bros. Wonder is de creatiefste en leukste game in de reeks, en meer hadden we ons niet kunnen wensen."

Wat moet je doen om kans te maken? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers), vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Vul het formulier hier in, of gebruik het formulier hieronder!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou