Zack Snyder zou graag Fortnite-film regisseren

Zack Snyder zou graag Fortnite-film regisseren

'Zeg nooit nooit'

Zack Snyder ziet het wel zitten om een film gebaseerd op Fortnite te regisseren.

Dat liet de regisseur, bekend van Justice League, Man of Steel, Army of the Dead en Rebel Moon, weten in een interview met Etalk. Hij werd gevraagd of hij interesse had in een Fortnire-film.

"Ik bedoel, natuurlijk." Vervolgens meldt hij dat hij graag Fortnite-skins van personages uit zijn nieuwste film Rebel Moon wilde maken. "Fortnite is een ongelooflijke wereld en een geweldige afleiding voor mij. Het is erg cool, de alchemie die ze hebben gecreëerd is enorm uniek. Toen ik het begon te spelen dacht ik dat ik begreep wat het was, en toen bleek het iets totaal anders te zijn. Je weet het maar nooit, zeg nooit nooit!"

Vooralsnog is er geen film gebaseerd op Fortnite aangekondigd. Het is echter een van de populairste spellen van de laatste jaren, en het zou dan ook geen grote schok zijn als de game ooit verfilmd wordt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Snyder is waanzinnig in het visuele aspect, maar verder ook niet. Die zogenaamde Snyder-cut van Justice League was niet heel veel beter dan het origineel vond ik. Het kon niet echt slechter, het origineel was echt een gedrocht. Maar Rebel Moon schijnt qua verhaal enorm tegen te vallen, maar visueel weer prachtig te zijn. Ik ga hem zeker even kijken om mijn eigen mening te vormen, maar ik verwacht er niet al teveel van. Vooral de films die hij geregisseerd heeft waarbij hij zich niet heeft bemoeit, of in ieder geval minimaal, zijn best te pruimen.

0

lol, snap ik. Levert hem bakken met geld op.

0

Aanbevolen voor jou