Young Mazino speelt rol van Jesse in The Last of Us-serie

Young Mazino speelt rol van Jesse in The Last of Us-serie

De opnames van het tweede seizoen gaan binnenkort van start

Young Mazino sluit zich aan bij de cast van HBO-serie The Last of Us om de rol van Jesse te vertolken.

Dat werd gisterenavond aangekondigd. Mazino is vooral bekend voor zijn rol als Paul Cho in de Netflix-serie Beef, waar hij een Emmy-nominatie voor heeft ontvangen.

"Young is een van die zeldzame acteurs die onmiskenbaar is zodra je hem ziet", aldus showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann. "We mogen van geluk spreken dat we hem hebben en kunnen niet wachten tot kijkers hem zien schitteren in onze serie."

Jesse is een personage die in de game The Last of Us: Part 2 wordt geïntroduceerd. Hij woont in Jackson en is een vriend van Ellie.

Eergisteren werd onthuld dat Kaitlyn Dever de rol van Abby gaat vertolken in het tweede seizoen van The Last of Us. Het tweede seizoen moet een gedeelte van de gebeurtenissen uit de game The Last of Us: Part 2 behandelen. De opnames gaan ergens begin dit jaar van start. In 2025 moet het tweede seizoen uitgezonden worden. 

Het eerste seizoen heeft onlangs acht Emmy's in de wacht gesleept en maakt kans om volgende week nog meer exemplaren te winnen, maar wist afgelopen weekend geen Golden Globes-nominaties te verzilveren. Nick Offerman, de acteur die de rol van Bill speelt in de derde aflevering van The Last of Us, gaf onlangs aan dat er een idee voor een prequelserie rondom Bill en Frank is gepitcht aan HBO, al is niet duidelijk of daar iets uit komt.

Op 19 januari verschijnt The Last of Us: Part 2 Remastered op PlayStation 5. Deze nieuwe versie van de PS4-game draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Ook bevat de game nieuwe content, zoals een roguelike No Return-modus en de Lost Levels - gebieden die nooit zijn afgemaakt voor het oorspronkelijke spel. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 euro upgraden naar de PS5-versie.

View post on X
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hmm hij lijkt helemaal niet *__-

0

Ik moet zeggen mijn xbox controller gaat ook langer dan mijn dual sense. Ik vind alleen de dual sense wel fijner in de hand en meer features.

0

Aanbevolen voor jou