XDefiant verschijnt deze zomer nog, open bèta op komst

XDefiant verschijnt deze zomer nog, open bèta op komst

Pew pew!

XDefiant komt later deze zomer uit. Eerst wordt er nog een open bèta gehouden.

De open bèta vindt plaats van 21 tot en met 23 juni op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Na de officiële release van de volledige game staat er elke maand een nieuwe map op de planning. 

In de 6v6 first-person shooter, ontwikkeld door Ubisoft San Francisco, komen diverse personages uit Tom Clancy-games zoals Splinter Cell, Ghost Recon en The Division voor, waaronder de Wolves, Echelon, Cleaners en Outcasts.

In de arenashooter kunnen spelers diverse gadgets gebruiken om de wedstrijd naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens en verschillende eigenschappen voor hun personage. De game kenmerkt zich daarnaast door het gebrek aan skillbased matchmaking. Bij het samenstellen van wedstrijden wordt geen rekening gehouden met het niveau van de spelers.

XDefiant komt uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. In april vond al een gesloten bèta plaats die door meer dan een miljoen spelers werd gespeeld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou