XDefiant deelt spelers niet op niveau in

XDefiant deelt spelers niet op niveau in

Geen skillbased matchmaking

XDefiant gaat spelers niet op niveau indelen. Het spel bevat geen zogenaamde skillbased matchmaking.

Dat heeft ontwikkelaar Ubisoft nog maar eens benadrukt. "Het belangrijkste om te weten is dat er geen skillbased matchmaking in onze casual playlist zit", schrijft het bedrijf. Wij geloven dat de casual playlist leuk moet zijn en dat skillbased matchmaking dat in de weg staat." De ontwikkelaar adviseert spelers om de Ranked-modus te spelen als ze een echt competitieve ervaring willen.

Skillbased matchmaking is in steeds meer games terug te vinden. Het systeem zorgt ervoor dat spelers enkel tegenstanders van ongeveer hun eigen niveau tegenkomen in online potjes. Fanatieke fans van bijvoorbeeld Call of Duty spreken zich vaak uit tegen het systeem, omdat ze liever niet elke pot tegen mensen van hetzelfde niveau willen spelen. XDefiant sprong daar bij de aankondiging van de game al handig op in en benadrukt nu dus dat de reguliere playlist spelers niet op niveau indeelt.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage.

De game komt op 21 mei uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vermoed dat deze game ook binnen maanden geannuleerd zal worden. Ubisoft heeft tot op heden op hun laatste F2P games alleen maar geflopt. Ik heb immers ook Battlecore gespeeld tijdens de gesloten alpha. Het was een mega saaie statische gameplay. Desondanks vind ik XDefiant er echt wel cool uitzien en lijkt de game mij ook super gaaf. Ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

0

Aanbevolen voor jou