Wolverine speelt zich in hetzelfde universum af als Spider-Man-games

Wolverine speelt zich in hetzelfde universum af als Spider-Man-games

Bevestigd door Insomniac Games

De aankomende Wolverine-game van Insomniac Games speelt zich in hetzelfde universum af als de Spider-Man-games van de ontwikkelaar.

Dat heeft creative director Bryan Intihar bevestigd aan Kinda Funny Games. "Ze zijn allemaal 1048", vertelt hij over de games. Daarmee refereert hij naar een specifiek Marvel-universum waarin de games zich afspelen.

De Wolverine-game werd in 2021 samen met Spider-Man 2 aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase. Het is niet bekend wanneer het spel uitkomt op PlayStation 5.

Marvels Spider-Man 2 is onlangs uitgekomen. Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-2
test

Wat lul jij nou weer. Ga lekker met baudet rondhangen.

0
test

@Pavlov Wat is precies het probleem, knul?

1
test

Volgens mij houdt hij niet van regeboogvlaggen

1

Ben je bang dat als je geconfronteerd wordt met lgbtq+ materiaal je ware aard boven komt ofzo? If so: kom er gewoon mee voor de dag. Je wordt er een beter mens van. Hoef je in vervolg niet meer te reageren alsof je een snickers nodig hebt.

1
test

Dit is bait... Of je bent gewoonweg achterlijk. Maar hoogstwaarschijnlijk is het beide.

1
test

Ik heb de spidey game niet gespeeld, maar ik ben ook een beetje klaar met het vertegenwoordigen van alles en iedereen in recente media. Ik heb geen moeite met verschillende geaardheden, afkomst, geloof etc. Ik vind je een schattebol als je door het leven gaat als een homo/panseksuele unicorn die gelooft in het spaghettimonster, zolang jij anderen er maar niet mee lastig valt. Waar ik wel moeite mee heb is het forceren van geaardheden, huidskleur en algehele diversiteit. Het ligt er in de media de laatste tijd allemaal zo dik op dat het lachwekkend en storend wordt. Ik wil gewoon een game spelen, lol maken, en niet herinnerd worden aan het achterlijke circus van de hedendaagse wereld waar we nu in leven (het lijkt met de dag gekker te worden allemaal). Dan kijk ik wel naar het nieuws oid. Doe het lekker net als Ubi ;show bij het opstarten van de game in een korte tekst waar je voor staat. Maar prop mijn games niet vol met je immersie brekende propaganda.

-1
test

@DOKTER CASPAR! Wat tof om te lezen dat je zoveel hebt tegen het vertonen van een vlag op enkele plaatsen in een spel dat zich afspeelt in... New York City. Even ter info, die vlaggen van regenbogen en andere culturen hangen daar nu eenmaal in het echt ook. Sprake van een stukje realisme. Overigens merk ik dat je de game inderdaad niet hebt gespeeld, wat je misschien net zo achterlijk maakt als de persoon hierboven om je mening te baseren op iets wat je totaal niet kent. Wat voor een kutleven moet je hebben als je jezelf zou storen aan een vredige vlag... het is niet alsof er een hakenkruis op staat o.i.d. en we met zijn allen in het spel een Hitlergroet doen. Maar afentoe vermoed ik dat mensen daar minder moeite mee zouden hebben.

0
test

Eens. Van het weekend The Finals zitten spelen en jezus die characters zien eruit zeg. Echt meteen in your face in the main menu. Korte kleurige kapseltjes, strakke spendex broekjes. Ik hoop dat ze Wolverine stoer en mannelijk houden, maar je mag tegenwoordig geen echte man meer zijn blijkbaar. Dat Spiderman 2 pakje ook man, apocalyptic suite korte leren jasje met zn punk kapseltje. Ik heb niks tegen de lgbtq leef je leven, echter blijf van de mannelijke producten af en verzin je eigen producten. Dat is mijn grootste probleem van het verhaal. Ik ben een man en ik blijf een man. Wolverine hoort niet in een roze pakje te lopen afblijven A.U.B.

0

@Larafin het getuigt van bijzonder weinig tolerantie als je mensen meteen voor achterlijk gaat uitmaken en ze nazis noemen puur en alleen omdat ze het forceren van meningen niet nodig vinden. je kan niet gaan lopen schreeuwen dat mensen tolerant moeten zijn als je dat zelf al niet eens kan

1
test

@ARTIFEX Zelf vind ik het niet in orde als je zo aangesproken voelt om een vlag... Daarnaast maak ik niemand uit voor nazis. Nergens zeg ik ook iets over tolerantie. Ik kies het woord achterlijk, omdat het ook een achterlijke mening is... heeft met definitie van het woord te maken. "Onderontwikkeld" of "belachelijk/stom", vind ik wel een vrij accurate omschrijving voor mensen die het niet kunnen hebben dat een vlag wordt gehesen in een spel. Angst voor vlaggen vind ik evolutionair niet zo sterk. En tot slot... nergens schreeuw ik of laat ik blijken dat ik dat doe. Als je dat leest, zal ik voortaan met name letten op uitroeptekens in teksten... in jouw geval zou ik ook letten op hoofdletters, punten en komma's.

1

Aanbevolen voor jou