Wolverine-game van Insomniac komt mogelijk al in herfst van 2024 uit

Wolverine-game van Insomniac komt mogelijk al in herfst van 2024 uit

Insomniac Games' Wolverine-game verschijnt mogelijk al in de herfst van 2024.

Dat claimt journalist Jeff Grubb te hebben vernomen in een recente livestream van Giant Bomb (via VGC). "Verrassend genoeg heb ik twee verschillende data vernomen. Ik heb gehoord dat de game op zijn vroegst in de herfst van 2024 uit kan komen - dat zou wild zijn. Insomniac brengt Spider-Man 2 immers aankomende herfst uit."

Heel zeker is hij echter nog niet: "Ik hoor ook dat ze intern nog over 2025 praten, dus laten we niet verrast zijn als de game dan pas uitkomt. Maar als iemand het voor elkaar kan krijgen om twee grote AAA-games in twee opeenvolgende jaren uit te brengen, dan is het Insomniac wel."

Grubb heeft ook gehoord dat de game een R-rating krijgt, de hoogst mogelijke leeftijdscategorie voor games en films in de Verenigde Staten. Volgens de journalist wil de ontwikkelaar er ook voor zorgen dat de game geen connecties met de films heeft. "Ze willen dat het spel op zichzelf staat. Ik heb gehoord dat de game begint voordat Wolverine zich bij de X-Men aansluit."

Zoal gezegd komt aankomende herfst eerst Marvel's Spider-Man 2 uit. Wolverine, dat gelijktijdig met Spider-Man 2 werd aangekondigd, heeft nog geen officiële releaseperiode.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En Sony maar zeuren dat MS Call of Duty exclusief wil maken. Franchises als Spiderman en Wolverine horen dan ook niet exclusief tr zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 sony is niet eigenaar van Spider-Man, dat is Marvel/Disney. Sony heeft de rechten om films te maken ooit gekocht van Marvel, hier zijn wel regels bij zo moet Sony elke zoveel jaar een film maken anders verliezen ze deze rechten. Voorbeeld fox verloor de rechten van daredevil en ghostrider omdat ze geen films meer maakte en zo kwamen die rechten terug bij Marvel/Disney voordat ze fox kochten. Nog een voorbeeld Disney heeft Spider-Man game eerst bij xbox voorgesteld en deze hadden geen interesse en Sony wel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Marvel is eigenaar van Spider-man, Sony heeft enkel de filmrechten, maar gezien het een first party studio is vind 'k het persoonlijk niet zo abnormaal dat die enkel op PS uitkomt.

0
test

@Snoop213 Ligt wat ingewikkelder dan dat maar SONY is niet "eigenaar" van Spiderman, ze hebben alleen de filmrechten. Comics en Merch bijvoorbeeld valt nogsteeds onder MARVEL.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou