Wo Long-cross-over in Lies of P komt aankomende woensdag beschikbaar

Wo Long-cross-over in Lies of P komt aankomende woensdag beschikbaar

Het gaat om een wapen en twee kostuums

De eerder aankondigde Wo Long: Fallen Dynasty-cross-over in Lies of P komt aanstaande woensdag beschikbaar.

Dat werd afgelopen week aangekondigd. Afgelopen juni liet Team Ninja, de ontwikkelaar van Wo Long, al weten dat er een cross-over zat aan te komen. In september verschenen er toen al Lies of P-items in Wo Long, die ook in de aangekondigde Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition zullen zitten.

Inmiddels is ook duidelijk wat de gratis cross-over voor Lies of P-spelers inhoudt. Het gaat om op Wo Long gebaseerde items die woensdag aan Lies of P worden toegevoegd, om precies te zijn het het Azure Dragon Crescent Glaive-wapen en Armor of the Honorable- en Bandana of the Honorable-kostuums.

Marcel Vroegrijk gaf een 8 aan Lies of P: "Lies of P is meer dan alleen een Bloodborne-kloon, al zouden we liegen als we zouden zeggen dat het slechts ter inspiratie dient. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij, zeggen ze wel eens. Vrij letterlijk vertalen is precies wat hier is gebeurd, maar gelukkig hebben de ontwikkelaars er ook een eigen smoel aan gegeven. Lies of P vertelt een boeiend verhaal, scoort bovengemiddeld op de aspecten die een soulslike goed maken en voegt zelfs wat innovatieve spelmechanieken toe. Kijk verder dan je neus lang is, knijp een beetje met je ogen en je krijgt dit jaar toch nog Bloodborne Remastered. En nog voor de pc en Xbox ook!"

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou