WK vrouwenvoetbal wordt deze maand aan Fifa 23 toegevoegd

WK vrouwenvoetbal wordt deze maand aan Fifa 23 toegevoegd

Gratis update moet nog voor juli verschijnen

Nog deze maand moet er een gratis update voor Fifa 23 uitkomen waarmee het WK vrouwenvoetbal wordt toegevoegd.

Dat heeft Electronic Arts laten weten. Wanneer precies de update verschijnt is niet bekend, alleen dat het nog deze maand moet gebeuren. De 'Women's World Cup' is afgelopen dinsdag begonnen. 

De update maakt het mogelijk om het hele wereldkampioenschap te spelen, of losse wedstrijden te spelen met de 32 teams die meedoen aan het WK. Ook komt Lead Your Country beschikbaar, in feite een Be A Pro-modus waarin men één speler uitkiest om met haar team aan het toernooi mee te doen. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Fifa 23 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Lars Cornelis gaf een 5,5 aan de game: "Fifa 23 gaat de boeken in als de allerlaatste Fifa, maar zeker niet als de beste. De optelsom van bijna dertig jaar aan voetbalinnovatie leidt niet tot een hoogtepunt in de serie, maar tot een rammelend geheel waarbij de moderne toevoegingen worden teruggehouden door een aftands fundament. Aan content geen gebrek, maar met de hevige doelpunteninflatie is het ernstig de vraag wat al die content nog wat waard is."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor die 3 mensen die dit gaan spelen. Misschien moeten ze wat meer tijd in de kapotte gameplay steken ipv nieuwe features toevoegen.

2
test

Dat doen ze pas als de games eens wat minder gaan verkopen. Veel mensen die de games wel jaarlijks braaf kopen maar ondertussen ook de volgende 12 maanden lopen te zeiken horen het niet graag, maar door EA jaarlijks je geld te geven geef je ze eigenlijk ook je goedkeuring. Als bedrijf zou het natuurlijk nergens op slaan om miljoenen te investeren om de gameplay te verbeteren als je weet dat mensen het sowieso gaan kopen.

0

Aanbevolen voor jou