Win Street Fighter 6 Collectors Edition (PS5)

Win Street Fighter 6 Collectors Edition (PS5)

Ready? Fight!

Elke vrijdag geven we in samenwerking met bol.com een game weg. Deze week maak je kans op de Street Fighter 6 Collectors Edition voor PlayStation 5.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Street Fighter 6 verscheen eerder dit jaar en Tom noemde het 'grootser en toegankelijker dan ooit'.

"Door de gelikte presentatie, inventieve besturing en de uitgebreidste singleplayer-ervaring die de franchise ooit heeft gehad, is Street Fighter 6 toegankelijker dan ooit. Het spel oogt geweldig en speelt zelfs nog beter. Dit is zonder twijfel een van de leukste vechtspellen van de afgelopen tijd – en daarmee ook een van de beste delen uit de reeks."

Vul hier het formulier in.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

-1
test

Als je het zelf kan en buiten kantooruren wilt werken dan zou ik sollicteren voor een baan.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

We kunnen momenteel niet het probleem vinden, maar we zijn ermee bezig. We hebben voor nu een hyperlink in de tekst gestopt waar je het formulier kan invullen.

[Reactie gewijzigd door RuanMoleman op 7 juli 2023 - 08:46]

0
test

"Nutteloze opmerking "doe het dan zelf" Dit is een professionele website he. Zooi moet gewoon werken" Je gaat ervan uit dat hun een 24/7 contract hebben of wat? Dus ja, deels zeg ik dan, doe het dan zelf als je graag s'avonds werkt, als ze nog niemand onder zo'n contract hebben dan is daar je kans. En dan heb je ook nog de kwestie van: Je weet niet eens of ze er al mee bezig waren, en met je opmerking "5 uur later werkt nog niet" laat je duidelijk weten dat je geen idee hebt hoeveel werk troubleshooting uberhaupt kan kosten als een issue echt hardnekkig is.

0
test

Verzenden werkt inderdaad niet

0

Aanbevolen voor jou