Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september

Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september

Game werd eerder dit najaar al uitgesteld naar de tweede helft van volgend jaar

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is vanaf 9 september 2024 verkrijgbaar.

Dat werd afgelopen donderdagnacht tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen werd ook een nieuwe trailer getoond, die hieronder te bekijken valt.

De game werd eerder dit najaar al uitgesteld naar de tweede helft van 2024. "Op deze manier is er genoeg tijd om fatsoenlijk de puntjes op de i te zetten en de best mogelijke ervaring te garanderen. Focus Entertainment wil een game uitbrengen in de best mogelijke staat die de verwachtingen van ontelbare fans van de franchise overtreft." 

Het vervolg op de in 2011 verschenen actiegame gebaseerd op het Warhammer-universum laat spelers wederom Lieutenant Titus besturen. Net als in het eerste deel gebruiken spelers allerlei wapens en dodelijke moves om vijandelijke Tyranids af te slachten. Volgens de makers kan men "epische gevechten op verre planeten" verwachten. De game verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Lars Cornelis ging eerder dit najaar al een uur aan de slag met de game: "Warhammer 40,000: Space Marine 2 lijkt zo een heel interessant schietspel te worden. Eentje die er enerzijds verbluffend uitziet en op technologisch vlak het genre naar een nieuw niveau stuwt, maar anderzijds juist aanvoelt als een behoorlijk traditionele shooter. Bovendien belooft Space Marine 2 met alle wapens, vijanden en achtergrondinformatie hondstrouw te zijn aan het bronmateriaal."

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou