Wagen uit Gran Turismo-film wordt gratis aan Gran Turismo 7 toegevoegd

Wagen uit Gran Turismo-film wordt gratis aan Gran Turismo 7 toegevoegd

Aanstaande maandag verschijnt de update

Vanaf aanstaande maandag kan men de De Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 - bekend uit de aankomende Gran Turismo-film - claimen in Gran Turismo 7.

Spelers hoeven daar in de game niets voor te doen of te betalen: de auto kan tot 28 september geheel kosteloos in de game worden geclaimd. Het is niet bekend of de wagen na die datum nog op een andere manier vrijgespeeld kan worden.

De Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 maakt onderdeel uit van update 1.36 die aanstaande maandag live gaat. De update voegt ook de Chevrolet Corvette (C1) ‘58, Maserati MC20 ‘20, Toyota Ambulance Himedic ’21 en Toyota GR Corolla MORIZO Edition ‘22 toe. Verder zal een brandweerkazerne als achtergrond om met de auto's te poseren worden toegevoegd.

De Gran Turismo-film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont het hoe een tiener die Gran Turismo speelt - Jann Mardenborough - zijn gameskills gebruikt om een reeks Nissan-wedstrijden te winnen en een professionele racewagencoureur te worden.

Neill Blomkamp - bekend van District 9 en Elysium - regisseert de film. Rollen worden vertolkt door David Harbour (Black Widow, Stranger Things), Orlando Bloom (The Lord of the Rings) en Archie Madekwe (See). De bioscoopfilm gaat op 11 augustus in première.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ahh nice

0

Aanbevolen voor jou