Vroege, speelbare versie van Wolverine verschijnt op internet

Vroege, speelbare versie van Wolverine verschijnt op internet

Afkomstig uit de Insomniac-hack

Als onderdeel van de hack op Insomniac Games wordt er op internet sinds gisteren een vroege, speelbare versie van het nog uit te komen Wolverine verspreid.

Het gaat om een pc-versie van een alfaversie van de game - spellen worden immers via pc's ontwikkeld - waarin diverse gameplayelementen en verhalende aspecten worden behandeld, zo meldt GamesRadar. De verwachting is dat deze lek er voor zorgt dat er nog meer spoilers rondom de game online verschijnen.

Zoals vorige week te lezen viel, werd Insomniac Games getroffen door een cyberaanval. Sinds eerder deze week verschijnt er daardoor veel informatie rondom de studio online, waaronder gelekte beelden van het aankomende Wolverine en een line-up aan toekomstige games. Ook is er artwork en informatie van een geannuleerde multiplayergame rondom Spider-Man uitgelekt.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is sowieso al waardeloos dat dit gebeurd is, maar dat het een goede studio als Insomniac moet overkomen maakt het extra zuur. Hacken met 'goede' intenties om bijvoorbeeld kwetsbaarheden bij grote bedrijven bloot te leggen vind ik niet per definitie een slecht ding, maar dit is gewoon cybercriminaliteit van het meest trieste niveau. Hopelijk gaan er nog daders gevonden worden, maar die kans is klein.

0

Het maakt het echt niet erger dat het Insomniac overkomt.

0
test

dit is toch een kwestie gehackt worden om ransom en sony die weigert te betalen?

0
test

Het moet zijn dit lek, niet deze lek. Dat doet pijn aan m’n ogen.

0

Aanbevolen voor jou