Vr-modus Resident Evil 4 Remake komt op 8 december uit

Vr-modus Resident Evil 4 Remake komt op 8 december uit

Alleen speelbaar met PlayStation VR2

De gratis update voor Resident Evil 4 Remake waarmee de game in virtual reality gespeeld kan worden, verschijnt op 8 december.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Het was al bekend dat de virtualrealitymodus in de maak is voor PlayStation VR2 en als gratis dlc moet verschijnen, maar nu is dus ook de releasedatum bekend. Afgelopen februari verscheen al een vr-modus voor Resident Evil Village.

Daarnaast heeft het bedrijf aangekondigd dat er op dezelfde dag een gratis demo van de vr-modus beschikbaar komt voor mensen die de game niet hebben.

De remake van de klassieke actiegame werd goed ontvangen. Tom Kerkhof gaf een 8,5 aan het spel: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien even gelijk in de titel vermelden dat dit om PSVR gaat. De vr modus komt dus niet naar andere systemen. Ik was heel even 10 seconden hyped dat ik 'm op de Quest3 zou kunnen spelen. Helaas

0

Quest heeft wel de gewone resident evil 4 in VR (niet de remake)

0

Aanbevolen voor jou