Voormalig DMC-ontwikkelaar noemt Final Fantasy 16 zijn 'persoonlijke meesterwerk'

Voormalig DMC-ontwikkelaar noemt Final Fantasy 16 zijn 'persoonlijke meesterwerk'

Lekker knokken

Ryota Suzuki, de battle director van de aankomende game Final Fantasy 16, noemt de game zijn 'persoonlijke meesterwerk'.

Suzuki werkte eerder aan de gevechten van de Devil May Cry-games. Final Fantasy 16 neemt als bekend afstand van de turn-based gevechten uit eerdere delen en bevat een actievollere stijl. Suzuki staat aan het hoofd van die ontwikkeling.

In een recente livestream met ontwikkelaars noemt Suzuki dit werk nu een hoogtepunt uit zijn carrière. "Ik ontwikkel al 25 jaar actie-games en ik denk echt dat deze game mijn persoonlijke meesterwerk is", zegt hij in een door fans ondertitelde video. "Ik hoop dat iedereen die nog nooit een actiegame heeft gespeeld, toch Final Fantasy 16 kan proberen. Ik hoop dat deze game je kan laten zien wat actiegames zo aantrekkelijk maakt."

Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit. Eerder werd bekend dat sommige winkelketens hem mogelijk al een week te vroeg verkochten, waardoor fans moeten uitkijken voor spoilers op het internet.

View post on X
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou moet zeggen heb de demo gespeeld en die heeft mij wel overtuigd! nog niet eerder een final fantasy gespeeld maar voor alles een eerste keer.

0
test

XVI is alleen niet echt een voorbeeld van een "standaard" FF-game, want die waren altijd veel meer turn based en minder actievol.

0
test

De laatste turn-based Final Fantasy is X en daarvoor was het III. Final Fantasy is juist altijd al meer actievol geweest binnen het genre d.m.v. de ATB. Dat erbuiten gelaten, kun je het jezelf net zo afvragen dat Final Fantasy sinds deel V niet meer Final Fantasy is, omdat er sindsdien geen job systeem meer is. Er zijn bijna geen gemene delers in de franchise, behalve dat iedere game een epos is. En FFXVI is weer een epos.

0
test

Hij heeft wel echt haar dat regelrecht uit een anime komt.... I LOVE IT! 😁

0

Aanbevolen voor jou