Volgende Gran Turismo is in ontwikkeling

Volgende Gran Turismo is in ontwikkeling

Polyphony Digital werkt aan een nieuwe game in de Gran Turismo-franchise.

Dat heeft bedenker Kazunori Yamauchi onthuld in een interview met Game Watch (via Push Square). Volgens hem is er al een thema voor de volgende game gekozen en begint het werk aan de game. Hij laat weten dat hij er verder weinig over kan vertellen.

Gran Turismo 7 kwam een krap jaar geleden uit, dus het mag geen grote verrassing heten dat er al een nieuwe game in de reeks in ontwikkeling is. Op 22 februari - tegelijk met de release van de PlayStation VR2 - kunnen eigenaren van Gran Turismo 7 een gratis update downloaden waarmee de game op PS VR2 gespeeld kan worden. Aankomende augustus komt de film gebaseerd op de racefranchise uit.

Joe gaf een 8,5 aan de meest recente game in de reeks: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen echte verassing natuurlijk. Speel al jaren met veel plezier de GT games. Ben erg benieuwd hoe de vr ervaring gaat zijn.

0
test

Thema is de automobiel?

0

Aanbevolen voor jou