Vervolg op Immortals Fenyx Rising naar verluidt geannuleerd

Vervolg op Immortals Fenyx Rising naar verluidt geannuleerd

Ubisoft zou zich meer willen richten op gevestigde franchises

Ubisoft zou aan een vervolg op Immortals Fenyx Rising hebben gewerkt, maar dit vervolg zou inmiddels zijn geannuleerd.

Dat hebben meerdere bronnen aan VGC laten weten. Het vervolg zou in een vroeg stadium van ontwikkeling zijn geweest bij Ubisoft Quebec, maar het management zou eindelijk hebben besloten eerder deze maand ontwikkeling stop te zetten.

Ubisoft zou na de release van de eerste Immortals in 2020 plannen hebben gehad om het uit te bouwen tot een franchise. Journalist Jeff Grubb meldde vorig jaar al dat er plannen waren om andere mythologieën te behandelen buiten de Griekse goden uit de eerste game.

Ubisoft zou de laatste tijd echter meer focus willen aanbrengen binnen het bedrijf, en zich daarom willen richten op succesvolle franchises. Immortals zou nog niet gevestigd genoeg zijn om daar toe te behoren, en dus zou de ontwikkeling zijn geannuleerd.

Immortals Fenyx Rising werd in ieder geval positief ontvangen. De game draait om Fenyx, een halfgod die de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. De game doet sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met omgevingspuzzels, een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Was op zich een prima game, maar het schaamteloze kopiëren ging me op een gegeven moment wel echt tegenstaan. Ik hoop niet dat de focus op succesvolle franchises weer gaat betekenen dat we ieder jaar 3 AC en FC games gaan krijgen, dat pakte in het verleden ook niet zo heel goed uit. Op zich ben ik wel blij met de kleinere AC game en als de grotere me aanspreekt en de reviews zijn goed speel ik die misschien ook nog wel. Maar gezien het feit dat Ubisoft de laatste tijd nogal moeite heeft een kwalitatieve game uit te brengen houd ik mijn hart vast.

1
test

Opzich best jammer eerste game was echt ok en met plezier doorspeelt.

1

Aanbevolen voor jou