Vervolg op Final Fantasy 7 Remake onthuld

Vervolg op Final Fantasy 7 Remake onthuld

Square Enix heeft het tweede deel in de Final Fantasy 7 Remake-reeks aangekondigd, genaamd Final Fantasy 7 Rebirth.

Het vervolg op Final Fantasy 7 Remake moet in de winter van 2023 op PlayStation 5 verschenen, zo liet Square Enix weten tijdens een livestream vannacht. Het bedrijf bevestigde daarbij dat de reeks uit drie delen gaat bestaan.

Volgens creative director Tetsuya Nomura wordt Final Fantasy 7 Rebirth zo ontworpen dat ook mensen die 7 Remake niet hebben gespeeld er van kunnen genieten. "Sommige spelers beginnen hun reis misschien wel met Rebirth. Cloud en zijn vrienden beginnen aan een nieuwe reis in deze game. De scènes die ze zien na het verlaten van Midgar geven spelers een frisse, nieuwe ervaring."

Volgens Nomura is men al voorzichtig aan de ontwikkeling van het nog naamloze derde deel begonnen. De ontwikkeling van Rebirth verloopt volgens producent Yoshinori Kitase op rolletjes. "Het maken van een middelste deel in een trilogie levert unieke uitdagingen op, maar er zijn genoeg klassieke tweede delen in de filmwereld die worden gedefinieerd door ongelooflijke plottwists en diepere verkenning van de personages. Vaak zijn deze tweede delen de favoriete films van fans."

Hieronder is de eerste trailer te zien. Tijdens de livestream werd ook Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion aangekondigd, dat deze winter op pc en consoles moet verschijnen.

Watch on YouTube
Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola fijn dat deze games zoals je al hoopte zijn onthuld. Van het slapen is wel wat minder. Maar ik zou ook hyped zijn en minder slapen als we eindelijk een echte playstation showcase krijgen of als er gameplay van de Max Payne 1 en 2 remake wordt onthuld.

0
test

@coola Hahahah nice. Eigenlijk is dat alleen maar mooi dat je zo hypes kunt zijn dat je gewoon nog nageniet en niet kunt slapen. Dat is bij mij de reden dat ik deze niet live keek. Ik wilde zeker mijn nachtrust hebben en wist toch dat ik nu ook nog steeds hyped ben. Ik heb geen ps5 maar voor deze game gaat die er zeker komen. FF7 remake is voor mij een van de beste last gen games. Dus ik weet dat ik deze never zou kunnen laten liggen. Maar doe vandaag lekker wat rustig aan.3’ geniet nog na van de hype.

0
test

Het eerst deel hiervan is ook op Xbox toch? Gaan ze het tweede deel nu exclusief op ps5 uitbrengen?

0
test

@Riyakuya nope, eerste deel is nog steeds niet op xbox. Het "gekke" is dat 'Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion' wel o.a. naar de xbox gaat komen. Misschien is er dan toch wat aanstaande om het eerste deel ook op de xbox te releasen??

0
test

@its_charro ff 7 remakes gaan niet naar xbox komen, daar ben ik nu echt van overtuigd we zijn 2 jaar verder na release ofzo en nog niks. Speelde part 1 op ps4 en dexe zak ik wel op ps5 spelen. Lullig voor de menseb die geen ps5 hebben en alleen een xbox.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@its_charro ah oke ik dacht dat die er ook was. Evenals Hulstpower heb ik persoonlijk ook niets met (de nieuwe) FF games. Alleen jammer voor de fans met een Xbox. Nu zouden ze natuurlijk een Lost Odyssey 2 kunnen uitbrengen, dat zou een mooie zet zijn. Ik zie dat echter niet gebeuren.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola inderdaad jammer voor de fans die enkel over een xbox console beschikken. Het zij zo, er is genoeg te spelen op alle platformen.

0

Aanbevolen voor jou