Verhalende trailer Lords of the Fallen uitgebracht

Verhalende trailer Lords of the Fallen uitgebracht

Game verschijnt op 13 oktober op pc, PS5 en Xbox Series

Op Gamescom Opening Night Live werd de verhalende trailer van het aankomende Lords of the Fallen getoond.

De beschrijving van de video luidt als volgt: "Een gigantische wereld wacht op je in een nieuwe, duistere fantasy actie-rpg, Lords of the Fallen. Ga op een epische missie om Adyr, de demon God, te verslaan als een van de fabelachtige Dark Crusaders."

In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-franchise uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd, maar tijdens Gamescom vorig jaar werd onthuld dat het vervolg is omgevormd tot reboot.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af in een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Jari Klapwijk ging onlangs aan de slag met de game tijdens een previewevenement: "Lords of the Fallen mist misschien een eigen identiteit en kent nauwelijks onderscheidende factoren, maar lijkt voor de soulslikeveteraan die maar geen genoeg kan krijgt van dit genre een prima tussendoortje te worden, ook in dit absurd gevulde gamejaar. Maar een ieder die op zoek is naar iets unieks hoeft Lords of the Fallen in ieder geval (nog) niet op het verlanglijstje te zetten."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou