Verhalende Sonic Frontiers-dlc The Final Horizon nu beschikbaar

Verhalende Sonic Frontiers-dlc The Final Horizon nu beschikbaar

Sega heeft een launchtrailer uitgebracht

Gisteren is de gratis Sonic Frontiers-uitbreiding The Final Horizon uitgekomen. Sega heeft een launchtrailer van de dlc uitgebracht.

The Final Horizon is de derde en tevens laatste gratis uitbreiding voor de vorig jaar uitgekomen game. Spelers kunnen nieuwe missies en opties verwachten op Ouranos Island. Ook kan men voor het eerst als Tails, Knuckles en Amy spelen. Naast verhalende content kunnen spelers ook aan de slag met nieuwe uitdagingen, en nieuwe verzamelbare items vinden. De trailer kan hieronder bekeken worden.

Op 17 oktober kunnen Sonic-fans aan de slag met het volgende 2D-avontuur van de snelle egel, genaamd Sonic Superstars. Jari Klapwijk ging onlangs alvast al aan de slag met de game: "Buiten de co-op en de Emeralds doet Sonic Superstars weinig om de reeks echt verder te brengen. Dat is niet per se erg, want de echte fans krijgen weer een klassieke Sonic-game die ongetwijfeld doet denken aan de hoogtijdagen van de blauwe egel. Maar als de tweedimensionale Sonic-gameplay nooit je ding was, dan gaat Superstars daar niets aan veranderen."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou