Veel gameplay van Armored Core 6 online verschenen

Veel gameplay van Armored Core 6 online verschenen

Er is een aanzienlijke hoeveelheid gameplay van het aankomende Armored Core 6: Fires of Rubicon online verschenen.

Onlangs werd de wereldwijde pers uitgenodigd voor een previewevenement rondom de game, en de gameplayvideo's zijn dan ook daarop gebaseerd. Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien.

Marcel Vroegrijk schreef namens Gamer.nl de preview: "Armored Core 6: Fires of Rubicon belooft uitgebreide missies met zowel grote buitenruimtes om vrij te verkennen, als wat meer beklemmend binnenwerk. Fromsoftware benadrukte eerder al dat het absoluut geen open wereld is. De vrijheid zit ‘m in de opties die je hebt om iedere confrontatie op je eigen manier te benaderen. En in het feit dat je op ieder moment terug naar de werkplaats kunt om je mech met andere onderdelen uit te rusten. Want zoals het een Armored Core-game betaamt, is het waarschijnlijk geen one-size-beats-all.

In Armored Core 6 wordt een mysterieus goedje genaamd Coral ontdekt op een afgelegen planeet genaamd Rubicon 3. Verwacht werd dat dit als energiebron de technologie- en communicatiemogelijkheden van de mensheid zou avanceren. In plaats daarvan veroorzaakt het een catastrofe over heel de planeet en nabijgelegen sterren dat vlammen en stormen veroorzaakt, waardoor het Burning Star-systeem wordt gecreëerd. De game speelt zich een halve eeuw later af. Bedrijven en andere groeperingen vechten om Coral op de planeet. Spelers infiltreren Rubicon 3 als onafhankelijke huurmoordenaar en komen in een strijd tussen de facties terecht.

Armored Core 6: Fires of Rubicon komt op 25 augustus uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Armored Core 6: Fires of Rubicon

Armored Core 6: Fires of Rubicon kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er waanzinnig uit voor een mecha-fetishist als ik, de combat doet mij erg aan de souls games denken en het on-the-fly customisen is een verademing. maar voor de nieuwkomers, verwacht geen souls game :)

1
test

From niet mijn type games maar ziet er vet uit, kreeg ook beetje zone of the enders vibe kwa gameplay.

0
test

Dit ziet er fantastich uit denk wel dat ik deze game ga aanschaffen.

1

Aanbevolen voor jou