Vacature van Days Gone-ontwikkelaar maakt melding van 'live-service'

Vacature van Days Gone-ontwikkelaar maakt melding van 'live-service'

In 2022 onthulde de studio al aan een game met multiplayerelementen te werken

Via een vacature van Days Gone-ontwikkelaar Bend Studio die online staat, wordt er gezocht naar iemand met ervaring in het leveren van een "AAA-live-service-game".

De vacature voor een hoofd projectmanager maakt meermaals melding van de term live-service. De term wordt gebruikt voor games die leunen op multiplayergameplay en binnen dat segment voor langere tijd ondersteund blijven worden. Daarbij wordt er gezocht naar iemand die ervaring heeft in het "herdefiniëren van een studio van traditionele 'verpakte producten' naar live-service".

Hoewel de vacature er voor heeft gezorgd dat veel gamesites inkoppen dat de volgende game van Bend Studio live-service wordt, is er officieel nog nauwelijks iets bekend over het nieuwe spel van de ontwikkelaar. De laatste game van de studio, Days Gone, verscheen in 2019. Wel werd in 2022 gemeld dat hun nieuwe game gebaseerd is op een nieuwe IP en dat multiplayerelementen inderdaad onderdeel van de ervaring uitmaken - in hoeverre is niet bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En daar is de volgende goede singleplayer-studio die mogelijk op z'n bek zal gaan omdat de heren in pak per se hun eigen melkkoe a la GTA en Fortnite willen hebben.

2
test

*matige singleplayer-studio.

-3
test

Syphon Filter? Resistence en Uncharted games op de PSP? Heb anders erg genoten van hun games. En ik vond Days Gone eerlijk gezegd een hele vette game. Gewoon een goeie studio vind ik, hoor :P

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 25 maart 2024 - 14:06]

1

Aanbevolen voor jou