Until Dawn krijgt vermoedelijk remaster op PS5 en pc

Until Dawn krijgt vermoedelijk remaster op PS5 en pc

Vorige week werd al een verfilming van de game aangekondigd

De horrorgame Until Dawn zou volgens een betrouwbare insider een remaster krijgen op PlayStation 5 en pc.

Het gerucht komt van Billbil-kun, die nagenoeg altijd correcte informatie naar buiten lekt. Volgens hem worden vooral verbeteringen qua graphics verwacht. Daarbij zou de remaster ergens binnen vijftien dagen worden aangekondigd - fans speculeren dat binnen dat tijdsbestek een nieuwe State of Play wordt uitgezonden.

Until Dawn verscheen in 2015 en werd ontwikkeld door Supermassive Games, dat later vergelijkbare horrorspellen in de vorm van The Quarry en The Dark Pictures Anthology maakte. In de game komt een groep jongvolwassenen vast te zitten in een skihut terwijl er iets jacht op hun maakt. Spelers kunnen diverse keuzes maken die invloed hebben op het verhaal en het lot van de personages. Diverse bekende acteurs vertolkten de rollen van de personages in de games, waaronder Rami Malek, Hayden Panettiere en Peter Stormare.

Vorige week bleek al dat Until Dawn wordt verfilmd. David F. Sandberg neemt de regie op zich. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de Shazam-films, maar heeft ook horrorfilms als Lights Out en Annabelle: Creation geregisseerd. Het is nog niet bekend welke acteurs rollen krijgen in de film.

Billbil-kun bracht deze week ook het gerucht naar buiten dat het vervolg van Death Stranding de naam Death Stranding 2: On the Beach krijgt, en dat het spel binnen vijftien dagen wordt getoond.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is leuk nieuws!

0

Aanbevolen voor jou