'Unreal Engine 5-ervaring' rondom The Matrix in de maak voor PS5

'Unreal Engine 5-ervaring' rondom The Matrix in de maak voor PS5

Er is een "Unreal Engine 5-ervaring" rondom The Matrix in de maak voor PlayStation 5.

Reddit-gebruiker the_andshrew toont dat er in de PSN-backend het bestaan van de Matrix-ervaring is ontdekt. In het promo-illustratie wordt de naam 'The Matrix Awakens' en "een Unreal Engine 5-ervaring" genoemd, maar veel meer inforamtie is er niet.

Vanaf 23 december moet de vierde The Matrix-film, The Matrix Resurrections, in de bioscoop draaien. Mogelijk gaat dit om een promotionele app, maar hoe die precies vormgegeven wordt en in hoeverre spelers er interactie mee kunnen hebben is niet bekend. Vooralsnog is niets officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het promo materiaal is vind ik het eigenlijk vreemd dat dit exclusief voor de PS5 is. Blijkbaar wil je de film niet promoten op andere platforms? Vooral omdat de Unreal Engine op alle platforms draait is dit een rare beslissing. Blijkbaar heeft Sony er genoeg geld in gepompt om dit te kunnen beslissen. Als ik Epic was zou ik me toch achter de oren krabben, nu is het net op de Unreal Engine alleen op de PS5 draait. De marketinggoeroe's zullen er wel over nagedacht hebben. Maar wellicht zie ik het verkeerd

0
test

@Ziminar Kan ook voor andere platforms zijn, maar de poster is op PlayStation ontdekt, vandaar.

0

@MichelMusters Ah zo, ik dacht dat het net zoiets was als die Unreal Engine 5 demo die ze speciaal op de PS lieten zien. Maar ik zag het dus verkeerd, thanks.

0

Aanbevolen voor jou