Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari naar PS5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari naar PS5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt op 28 januari 2022 op PlayStation 5 en ergens later dat jaar op pc.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. In het artikel wordt ook een nieuwe trailer getoond - die hieronder te bekijken is - alsmede diverse screenshots. In deze bundel, die eerder dit jaar al werd aangekondigd, zitten de PS4-games Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.

De collectie bevat drie verschillende grafische modi. In Fidelity Mode kunnen spelers de spellen in native 4k met 30 fps spelen. In Performance Mode is het spel in 60 frames per seconde te spelen. En in Performance+ Mode wordt 120 fps en 1080p aangehouden. Laadtijden zijn nauwelijks aanwezig in de PS5-versie en de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense-controllers worden ook gebruikt. 

De collectie komt op PlayStation 5 zowel fysiek als digitaal uit op 28 januari 2022 en gaat 49,99 euro kosten. Mensen die Uncharted 4: A Thief's End, The Lost Legacy of een bundel van de twee games al hadden gekocht, kunnen voor 10 euro upgraden. Dit geldt niet voor mensen die A Thief's End via PlayStation Plus hebben verkregen. Ook benadrukt Sony dat de multitplayermodus van de games niet onderdeel is van deze collectie.

Zoals gezegd is er nog geen precieze releasedatum voor de pc-versie. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tof dat je kan upgraden heb vorig jaar lost legacy voor 7 euro gekocht maar nog maar amper gespeeld, ga er zeker een tientje tegenaan gooien om de collectie te krijgen 60 fps en wat betere graphics is dit waard voor mij, en allicht ooit nog een keertje door uncharted 4 heen.

0
test

Wacht heb laatst lost legacy gekocht voor 10 euro. En voor 10 euro krijg je de hele collectie? Of alleen lost legacy upgrade?

0
test

@MissMeNL voor 10 eurie krijg je de ps5 versie van de collectie.

0
test

@san5324 ja dus gewoon beide spellen krijg je. Ik heb namelijk alleen TLL. Gekocht laatst voor 10 euro. Ik was van plan om sowieso deze collectie te kopen maar dit is helmaal mooi.

0

Aanbevolen voor jou