Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 verschijnt mogelijk op 5 december

Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 verschijnt mogelijk op 5 december

Foto van het interne GameStop-systeem uitgelekt

De 'Ultimate Edition' van Cyberpunk 2077 komt mogelijk op 5 december uit.

Dat blijkt uit een foto van het interne systeem van Amerikaanse winkelketen GameStop die is uitgelekt. Daarop valt de Ultimate Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S te zien, met een releasedatum van 5 december. Een officiële releasedatum is op moment van schrijven niet bekend.

CD Projekt Red liet afgelopen oktober al weten plannen te hebben om een Ultimate Edition van de game uit te brengen. De studio liet weten niet zo lang te willen wachten als met de Ultimate Edition van The Witcher 3. Naar verwachting zal de editie de basisgame inclusief alle laatste updates bevatten, alsmede de uitbreiding Phantom Liberty.

Harry Hol gaf een 9 aan de Phantom Liberty-uitbreiding: "Het nieuwe Dog Town is een genot om te verkennen en nieuwe personages en een fantastisch spionageverhaal nemen je met veel vaart op reis langs allerlei onverwachte wendingen. Meer nog dan in de oorspronkelijke game krijg je de gelegenheid om een rol te spelen met betekenisvolle keuzes. De nieuwe skill tree geeft je daarnaast met elke beslissing nieuwe vaardigheden, in plaats van saaie passieve upgrades. En hoewel stealth nog niet van wereldklasse is, is het geheel nu eindelijk groter dan de som van de delen. Cyberpunk 2077 is nu een fantastisch rollenspel dat zijn setting eindelijk eer aandoet."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou