Uitgebreide The Last of Us: Part 2-documentaire vanaf 2 februari te zien

Uitgebreide The Last of Us: Part 2-documentaire vanaf 2 februari te zien

Grounded 2: Making The Last of Us: Part 2 wordt op YouTube geplaatst en aan de game toegevoegd

De documentaire Grounded 2: Making The Last of Us: Part 2 kan vanaf 2 februari bekeken worden.

Dat heeft Naughty Dog aangekondigd. Het was al bekend dat de documentaire er aan zat te komen, maar nu is een precieze releasedatum bekend. De documentaire wordt op YouTube geplaatst en wordt via een patch toegevoegd aan The Last of Us: Part 2 Remastered. Die update moet ook nieuwe skins voor Ellie en Abby aan de game toevoegen.

Men begon in 2016 al met de documentaire, maar het project werd stilgelegd toen de coronapandemie begon. Nu is de documentaire alsnog afgemaakt. Het is een vervolg op Grounded: The Making of The Last of Us, de geprezen documentaire rondom de eerste game.

Hieronder kan naast de tweet met de aankondiging van de releasedatum ook nogmaals de aankondigingstrailer worden bekeken.

View post on X
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 2 Remastered

The Last of Us: Part 2 Remastered kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Melk, melk.

-5
test

Zuur. De melk niet, jouw reactie des te meer.

3
test

Inderdaad , hoe is iets gratis aanbieden uitmelken?

3
test

Heeft niets met uitmelken te maken, lol. Er zijn inmiddels best veel titels die een documentaire hebben over de ontwikkeling en veel toekomstige ontwikkelaars laten zich ook inspireren, of eventueel afschrikken, door het realistische beeld die het schetst. Naast dat het ook zeer interessant is om achter de schermen te kunnen kijken. Raising Kratos over God of War (2018) zie ik nog steeds als een zeer mooie documentaire, maar ook NoClip maakt zeer goede video's.

[Reactie gewijzigd door Larafin op 26 januari 2024 - 11:51]

0
test

Voor iemand die MOOIMAN heet, heb je regelmatig lelijke reacties. Die eerste documentaire destijds met veel plezier gekeken en ook nieuwsgierig naar deze. Zeker gezien het feit dat de game met nogal wat controverse te maken heeft (gehad).

2
test

Ben benieuwd. Ben nu met de remastered versie bezig en het is wel echt een hele vette game hoor. Dat wist ik natuurlijk al, maar nu op een betere console en op een betere TV dan vier jaar geleden, is het extra tof. De extra's speel ik pas na afloop.

0

Aanbevolen voor jou