Uitgebreide gameplay van Lords of the Fallen getoond

Uitgebreide gameplay van Lords of the Fallen getoond

Game komt op 13 oktober uit op PS5, Xbox Series en pc

CI Games en Hexworks hebben een uitgebreide gameplayvideo van het aankomende Lords of the Fallen uitgebracht.

De video beslaat bijna achttien minuten en toont diverse omgevingen van het spel. Naast de levende wereld van Axiom verkennen spelers ook de ondode dimensie Umbral. De video toont daarnaast ook co-op-gameplay. Heel de game kan met twee spelers tegelijkertijd doorlopen worden. Door bij een 'vestige' in de game te rusten kan men kiezen om een vriend of random speler uit te nodigen.

Lords of the Fallen werd tijdens Gamescom vorig jaar aangekondigd. In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-rpg-reeks al uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd. Tijdens Gamescom vorig jaar werd echter onthuld dat het vervolg is omgevormd tot reboot.

Lords of the Fallen speelt zich duizend jaar na het origineel af en een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. De game bevat typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, terwijl de actie meer te vergelijken valt met spellen als Dark Souls.

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Holy sh!t, Youtube is echt zo slecht in compressie. Zodra de character een aanval maakt of begint te rollen staat het hele scherm vol met pixels haha 😂 Verder ziet het er ERG tof uit. Ben blij dat ze geleerd hebben van Lords of the fallen 1 en nu gewoon "opnieuw" beginnen maar het perfectioneren. Komt er bij iig dag 1 in!

0
test

Vond die eerste maar niks, cluncky controls en combat. Maar dit ziet er wel echt gruwelijk uit! Day one sowieso!

0

Aanbevolen voor jou