Uitgebreide gameplay van EA Sports WRC getoond

Uitgebreide gameplay van EA Sports WRC getoond

Game verschijnt op 3 november voor PS5, Xbox Series en pc

Electronic Arts heeft een gameplayvideo van zo'n 10 minuten uitgebracht van de aankomende rallygame EA Sports WRC.

De video, die hieronder bekeken kan worden, toont hoe designer en rallycoureur Jon Armstrong diverse routes in verschillende weersomstandigheden aflegt. Hij rijdt in de video onder andere met de Hyundai i20 N Rally1 Hybrid en de Ford Fiesta Rally3.

EA Sports WRC wordt ontwikkeld door Codemasters en draait op Unreal Engine. De game moet "de puurste vorm van motorsport" bieden, en "elk parcours is een gevecht tegen de klok, het terrein en jezelf". Volgens senior creative director Ross Gowing is dit "de rallygame die we altijd al hebben willen maken, waarmee we de kennis en expertise van onze studio combineren met de officiële WRC-licentie".

De game bevat zeventien voormalige en huidige FIA World Rally Championship-locaties met daarop meer dan tweehonderd parcoursen. Daarnaast wordt de Central Europe Rally ergens na release via een update toegevoegd. Daarnaast wordt cross-platform online multiplayer voor maximaal 32 spelers ondersteund. Hier is een lijst te zien met de wagens die in de game zitten.

EA Sports WRC verschijnt op 3 november op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc (via de EA App, Steam en Epic Games Store). Mensen die de game reserveren krijgen op 31 oktober al toegang tot het spel.

EA en WRC hebben in 2020 een nieuwe licentiedeal getekend die loopt van 2023 tot 2027. De meest recente WRC-games werden door Kylotonn ontwikkeld, maar dankzij deze deal is Codemasters, dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van EA, verantwoordelijk voor de reeks.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou