Uitgebreide gameplay Final Fantasy 16 getoond

Uitgebreide gameplay Final Fantasy 16 getoond

PlayStation 5-game komt op 22 juni uit

Tijdens een State of Play gisteravond is uitgebreide gameplay van Final Fantasy 16 uitgezonden.

Veel van de informatie die werd gegeven, was al eerder bekendgemaakt door Square Enix, maar de video gaf aankomende spelers een goed overzicht van wat hen te verwachten staat.

Er waren wel enkele nieuwe dingen te zien. Zo werd vorig jaar al geclaimd dat spelers aan het begin van de game ook tijdelijk met een ander personage dan Clive spelen. Dat blijkt nu Joshua, de jongere broer van Clive, te zijn. Personages als Mid en Karen werden ook voor het eerst getoond.

Ook werden de gamemenu's uitgebreid getoond, waarmee onder andere de moeilijkheidsgraad kan worden aangepast. Verder zijn er enkele toegankelijkheidsopties beschikbaar.

De rest van de gameplay toont vooral meer van de gamewereld en de grootschalige gevechten. Tot slot werd bevestigd dat het themanummer van de game is geschreven en gemaakt door de Japanse muzikant Kenshi Yonezu.

Onlangs kondigde ontwikkelaar Square Enix aan dat Final Fantasy 16 is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling van het spel min of meer is afgerond. Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit op PlayStation 5 en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou