Ubisofts Star Wars-game komt mogelijk dit boekjaar uit

Ubisofts Star Wars-game komt mogelijk dit boekjaar uit

Bedrijf heeft "grote game" op de planning

Ubisoft is van plan om dit fiscale jaar, dat eind maart 2024 eindigt, een nog onaangekondigde "grote game" uit te brengen. Er gaan geruchten dat het om de langverwachte Star Wars-game van het bedrijf gaat.

Tot en met 31 maart staan volgens het bedrijf de volgende games op de planning: Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, Rainbow Six Mobile, Skull and Bones, The Crew Motorfest, The Division Resurgence, XDefiant en "nog een grote game", zo werd tijdens de bekendmaking van Ubisofts fiscale jaarcijfers aangekondigd.

Volgens Kotaku-journalist Ethan Gach zou het wel eens om de Star Wars-game van de makers van The Division kunnen gaan. Volgens hem verloopt de ontwikkeling van dat vooralsnog niet getoonde spel op rolletjes en wil het bedrijf de game zo snel mogelijk uitbrengen.

Hoewel er nog weinig over bekend is, heeft Ubisoft eerder al wel aangegeven dat 2023 "een gigantisch jaar" voor het Star Wars-team is. De game is verhaalgedreven en heeft een open spelwereld. Daarbij wordt de Snowdrop-engine gebruikt.

Tijdens de bekendmaking van diens fiscale jaarcijfers heeft Ubisoft ook laten weten dat er meer werknemers op de Assassin's Creed-franchise worden gezet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou