Ubisoft uit tevredenheid over verkoop van Assassin's Creed Mirage

Ubisoft uit tevredenheid over verkoop van Assassin's Creed Mirage

Het is de 'grootste new-gen release' van het bedrijf tot dusver

Ubisoft heeft laten weten dat het blij is met de verkoopcijfers van Assassin's Creed Mirage tot nu toe.

Het bedrijf noemt het diens "grootste new-gen release" tot dusver. Ubisoft noemt echter geen specifieke cijfers. Wel zegt het bedrijf dat de verkoop vergelijkbaar is met Assassin's Creed Origins en Odyssey. "We zijn vereerd met de positieve ontvangst."

De uitgever heeft daarnaast wat statistieken gedeeld. Zo hebben spelers samen 479 miljoen jaar aan parkourmoves gespendeerd in de gaem, en hebben er 60 miljoen 'leaps of faith' plaatsgevonden. Ook zijn er meer dan 1,2 miljoen katten geaaid in de game.

De game is vorige week verschenen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Lars Cornelis gaf er een 6,5 aan in zijn review: "Als je maar ver genoeg wordt uitgekleed, sta je uiteindelijk in je hemd. Dat ondervindt ook Assassin’s Creed Mirage. Alles wat niet met sluipmoorden te maken heeft wordt achterwege gelaten, maar er wordt ook niks nieuws aan toegevoegd. Het resultaat is bij vlagen nostalgisch en vermakelijk, maar uiteindelijk zo vluchtig als een luchtspiegeling."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja dat krijg je als je luistert naar je following. De game is verre van perfect, maar als AC fan van het eerste uur kan ik het heel erg waarderen. Ook de lagere prijs getuigt van fatsoen en is best opvallend in deze tijd.

0
test

Ik kan begrijpen dat je het type spel helemaal geweldig vind, ik heb ook meerdere AC games gespeeld. Maar het is gewoon een ongelovelijk lui spel vanuit Ubisoft. Hergebruikte animaties, textures, game engine met nog steeds dezelfde pop-in als 10 jaar geleden, ik vind het echt slecht. Het is gewoon elk jaar een nieuwe game uitbrengen met zo min mogelijk effort en proberen maximaal te cashen. Ik snap niet dat mensen dit nog kopen.

1
test

het is de Fifa van EA 😂😂😂

0
test

Het gebruikt alles van Valhalla en nog dan doen ze het verkeerd en is het parkour zo stroef geworden dat Basim niet wilt doen wat je wilt. Grappig dat CDPR Expansion maakt en Ubisoft doet alsof ze een nieuwe game hebben gemaakt. Geen wonder dat Ubisoft marktwaarde zo laag is en die van cdpr vele malen hoger terwijl cdpr minder ip's heeft. Ik hoop dat Ubisoft ooit weer kwaliteit gaat leveren. Ik ben heel lang fan van ze geweest maar nu ik ouder ben zie ik gewoon dat Ubisoft gewoon lui is. Hopelijk behandelen ze de star wars ip beter dan dat Disney het doet.

0
test

@Michel: In het bericht staat 479 jaar, niet 479 miljoen ;). On topic: Ik vind het opzich wel een vermakelijke game, maar het is niet zo dat hij me echt weet vast te houden. Terwijl ik speel zit ik alweer te denken aan een andere game om te halen/spelen.

0

Aanbevolen voor jou