Ubisoft toont Assassin's Creed: Mirage uitgebreid.

Ubisoft toont Assassin's Creed: Mirage uitgebreid.

Terug naar de roots

Ubisoft heeft Assassin's Creed: Mirage uitgebreid getoond tijdens de Ubisoft Forward-presentatie.

De eerste trailer zoomt in op het verhaal. De game draait om hoofdpersonage Basim Ibn Ishaq die in Bagdad uitgroeit van dief tot gevorderde assassin. Het verhaal speelt zich af in de 9e eeuw en gaat om een ‘sleutelmoment in de geschiedenis’. De video is hieronder te bekijken.

De andere trailer geeft meer informatie over de gameplay. Op dat gebied wil Ubisoft weer terug naar de oorsprong van de serie. De nadruk ligt vooral op parkour en het omleggen van vijanden. Dat parkouren moet makkelijk te masteren zijn, zodat iedereen het naar hartenlust kan gebruiken.

Stealth speelt uiteraard weer een grote rol. Daarvoor is de ai van de vijanden verbeterd ten opzichte van de voorgaande delen in de reeks, aldus Ubisoft. Spelers kunnen onder andere gebruiken maken van rookbommen, messen en darts die vijanden laten slapen. Al die tools kunnen worden geüpgraded. De gameplaytrailer toont ook een speciale move waarmee meerdere vijanden in één keer uitgeschakeld kunnen worden.

Het Bagdad van de game is volgens Ubisoft qua grootte vergelijkbaar met Parijs en Constantinopel uit eerdere Assassin’s Creed-games. Het spel bevindt zich nu in de polijstfase. Twaalf studio’s hebben bijgedragen aan de ontwikkeling.

Assassin’s Creed: Mirage komt op 12 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Spelers die de game vooraf bestellen krijgen een missie die om Ali Baba en de veertig rovers draait. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik mag hopen dat deze goed aan gaat slaan. Hopelijk gaan de ogen bij Ubi open en komen er dan meer 'oude' AC games

0
test

Ziet er goed uit!

0

Aanbevolen voor jou