Ubisoft stelt Skull and Bones en mogelijk ook Star Wars: Outlaws uit

Ubisoft stelt Skull and Bones en mogelijk ook Star Wars: Outlaws uit

Skull and Bones moet nu ergens in eerste kwartaal van 2024 verschijnen

Ubisoft heeft Skull and Bones wederom uitgesteld. Daarnaast is een andere grote game uitgesteld, al is officieel niet bekend om welk spel het gaat.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt bij het aankondigen van diens fiscale jaarcijfers. Skull and Bones is al sinds 2013 in ontwikkeling en werd in 2017 onthuld. Sindsdien is het spel al meermaals uitgesteld. De game staat nu gepland voor een release in de eerste drie maanden van 2024. Er wordt gespeculeerd dat Skull and Bones wel moet uitkomen, omdat het spel mede wordt gefinancierd door de overheid van Singapore, waar de game wordt ontwikkeld.

Ubisoft laat ook weten dat het een andere "grote game" uit heeft gesteld. Dit onbekende spel had ergens voor 31 maart 2024 uit moeten komen, maar dat is niet meer haalbaar. De game moet ergens in het volgende fiscale jaar uitkomen. Fans speculeren dat het om het eerder dit jaar aangekondigde Star Wars: Outlaws gaat, al is dit niet bevestigd. Ubisoft heeft publiekelijk altijd alleen een releasejaar van 2024 voor Outlaws aangehouden.

Ubisoft brengt dit fiscale jaar - oftewel tot 31 maart 2024 - nog de volgende games uit: Prince of Persia: The Lost Crown, Assassin's Creed Nexus VR, Avatar: Frontiers of Pandora, Just Dance 2024 en dus Skull and Bones. Ook moeten de free-to-play-games The Division Resurgence, XDefiant en Rainbow Six Mobile uitkomen.

Ubisoft heeft tot slot laten weten dat het plan om kosten te drukken inmiddels ruimschoots in werking is gezet. Men is strenger bij het uitzoeken van nieuwe aanwas en daardoor zijn er tussen september 2022 en september 2023 1300 minder mensen werkzaam bij het bedrijf. Het is niet duidelijk in hoeverre het om ontslagen en mensen die vrijwillig zijn vertrokken gaat.

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Skull and bones gaat een flop worden denk ik vanwege de vele uitstel!

0
test

Het begint een game te lijken die Ubisoft niet eens wilt supporten, maar wel moeten omdat het gefinancieerd is door de overheid van Singapore. De gameplay beelden bracht al vele teleurstellingen met zich mee waaronder dat je niet veel aan land kan en al niet op je schip kan lopen. Ik denk dat Ubisoft een motivatie struggle heeft met de game. Te ambiteus opgepakt.

0
test

Het gaat niet goed met Ubisoft, waar ik eerst ook erg enthousiast over Mirage was is dat gauw gekelderd... Ik had het vrij snel uitgespeeld. Tevens ben ik hun concept wel een beetje zat. Schakel eerst de mensen onder aan de ladder uit en dan de leider. Dit zie je terug in de laatste Far Cry games maar ook Ghost Recon & The Division 2. Tevens lopen hun graphics & gezichtsuitdrukkingen van characters ver achter. Tot op heden ook nog steeds niet Far Cry6 kunnen uitspelen doordat het spel gewoon niet soepel loopt. Het is de laatste jaren niets meer dan teleurstellingen bij dat game bedrijf. Is dit omdat ze teveel hooi op hun vork hebben, te veel dromen en te veel willen?

[Reactie gewijzigd door JustSafety op 27 oktober 2023 - 06:58]

0
test

Het is wel jammer. Vroeger was Ubisoft zo sterk met Rayman, Splinter Cell, Prince of Persia en daar lijkt weinig van over. Voor mijn gevoel is er bijna niks als je niet van AC houdt. Ik heb een beetje hoop op de prince of persia game maar verder kijk ik al bijna niet meer om naar de games van deze uitgever.

1
test

Mwaaa, ik ga niet beweren dat Ubisoft een hele goede uitgever is, maar ze hebben best veel titels die veel mensen aantrekken hoor. Buiten AC om ben ik zelf dol op The Division, Ghost Recon en Far Cry. Daarnaast wordt Rainbow Six Siege natuurlijk ook nog veel gespeeld. Wel ben ik het met mensen eens dat het veel rinse & repeat is, maar voor mij persoonlijk werkt het ook wel. Nieuwe IP's of echt eens een toffe release van een IP als Beyond Good & Evil zou wel zeer welkom zijn.

0

Beter had Microsoft Ubisoft overgenomen en al hun IP's een reboot/refresh gegeven..

0

Aanbevolen voor jou