Ubisoft reageert op kritiek op Jabba the Hutt-missie uit Star Wars Outlaws-seizoenspas

Ubisoft reageert op kritiek op Jabba the Hutt-missie uit Star Wars Outlaws-seizoenspas

'Jabba the Hutt is voor iedereen onderdeel van de ervaring'

Ubisoft heeft een statement naar buiten gebracht naar aanleiding van de kritiek die ontstond rondom een bonusmissie in Star Wars Outlaws die alleen beschikbaar is voor seizoenspashouders.

Eerder deze week bleek dat mensen die een seizoenspas voor Star Wars Outlaws hebben - verkrijgbaar door de Gold of Ultimate Editions van de game aan te schaffen voor respectievelijk 119,99 euro en 139,99 euro - op release meteen een extra missie ontvangen genaamd Jabba's Gambit.

Dit zorgde al snel voor kritiek onder fans, aangezien het content is die blijkbaar ook in het hoofdspel had kunnen zitten, gezien de release op dezelfde dag als de game.

Ubisoft heeft nu gereageerd op de negatieve geluiden - onder andere via IGN. Daarbij maakt het bedrijf duidelijk dat alle spelers van de game te maken krijgen met het bekende Star Wars-personage. "Jabba the Hutt en het Hutt Cartel behoren tot de hoofdsyndicaten in Outlaws en zijn voor iedereen die de game koopt onderdeel van de ervaring, ongeacht welke editie er wordt aangeschaft."

Over de seizoenspasmissie: "De Jabba's Gambit-missie is een optionele, extra missie met het Hutt Cartel. Deze missie komt beschikbaar voor mensen die een seizoenspas hebben, of een editie van de game waar de seizoenspas bij inbegrepen zit."

Star Wars Outlaws komt op 30 augustus uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Eerder werd al aangekondigd dat mensen die de Gold en Ultimate Editions van de game kopen, ook drie dagen eerder toegang krijgen tot het spel. Lees hier alles over de game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Praat maar weer recht wat krom is. Het zal ongetwijfeld weer een middelmatige game vol met bugs zijn die hoogstens het geld waard is wat Ubisof voor de season ass vraagt. Uiteraard is het doel van elk bedrijf om geld te verdienen maar bij geen van hen is het met zo weinig moeite en zo opzichtig (in game store, XP boosters). Ik ben klaar met dit bedrijf en koop hun games (ALS ik ze nog koop) alleen in de aanbieding.

0
test

'Dit zorgde al snel voor kritiek onder fans, aangezien het content is die blijkbaar ook in het hoofdspel had kunnen zitten...' Dat is waarom men boos is? Ik dacht dat het was omdat je minstens veertig euro bij moet tikken voor deze missie.

0

Aanbevolen voor jou