Ubisoft heeft dit boekjaar tien gamereleases op de planning staan

Ubisoft heeft dit boekjaar tien gamereleases op de planning staan

Waaronder Assassin's Creed Mirage en Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft wil dit boekjaar, dat eindigt op 31 maart 2024, tien games uitbrengen.

Dat heeft het bedrijf gemeld bij de bekendmaking van diens cijfers van het eerste fiscale kwartaal (via Eurogamer) De tien games in kwestie die voor 1 april 2024 uit moeten komen, zijn Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, The Division Resurgence, Rainbow Six Mobile, Just Dance 24, Prince of Persia: The Lost Crown, Skull and Bones, The Crew Motorfest, XDefiant en een tiende onbenoemde game.

Gespeculeerd wordt dat het tiende spel het eerder deze zomer onthulde Star Wars Outlaws is - daar is immers nog geen releasedatum van bekend. Het is echter ook mogelijk dat het om een nog onaangekondigde game gaat.

Ubisoft heeft laten weten dat diens netto omzet afgelopen kwartaal met negen procent is gedaald ten opzichte van dezelfde periode het jaar ervoor. Men ging van 318,2 miljoen euro naar 288.9 miljoen euro. Ondanks dat is de omzet volgens CEO Yves Guillemot "beter dan verwacht".

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest kopen?

Kopen voor Playstation 5

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

6 games waar ze zo cliche in zijn… en waarom zou dat toch zijn dat hun omzet is gedaald…. Hmmm🤦‍♂️ ja Ubisoft vertel ons dat toch is. Met je originele ideeen 🙃

0
test

Vandaag eerste uurtjes gemaakt in de closed beta van The Crew Motorfesr en game is echt beter dan verwacht. Wel hebben ze heel erg goed naar Forza Horizon gekeken.

0
test

"Wel hebben ze heel erg goed naar Forza Horizon gekeken" Uiteraard! Ubisoft jat het liefst alles bij elkaar. Waarom zelf bedenken wanneer je het ook gewoon kan jatten uit een populaire franchise.

0

Ik moet er wel eerlijk bij vertellen dat ze het in dit geval goed hebben gedaan. Playstation heeft niet echt een alternatief voor Forza Horizon. En ik moet zeggen dat ik Forza Horizon 5 super gaaf vindt maar de omgeving is zo saaai. En dat heeft Crew Motorfest wel echt lekker aangepakt. Ik ben helemaal niet zo van beta's spelen, meestal gewoon om even te kijken hoever de staat is. Maar de beta is al enorm verslavend.

0

Aanbevolen voor jou