Ubisoft brengt XDefiant op 21 mei uit

Ubisoft brengt XDefiant op 21 mei uit

Het voorseizoen loopt voor zes weken

XDefiant, de multiplayershooter van Ubisoft, verschijnt op 21 mei.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. De free-to-play-game werd meermaals uitgesteld, maar het lijkt er op dat de game later deze maand dan toch echt uitkomt. Op 21 mei begint het voorseizoen, dat zes weken loopt tot het eerste echte seizoen begint.

Gedurende het voorseizoen hebben spelers toegang tot veertien maps, vijf modi en 24 wapens. Ook zullen er vijf facties in zitten - allen gebaseerd op andere Ubisoft-games: Libertad (Far Cry), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division), Dedsec (Watch Dogs) en Phantoms (Ghost Recon). Dedsec is wel pas beschikbaar wanneer mensen het aanschaffen of ontgrendelen.

Het is de bedoeling dat er om de drie maanden een nieuw seizoen van start gaat. Elk seizoen gedurende het eerste jaar voegt een nieuwe factie, drie nieuwe maps en drie nieuwe wapens toe. Ook bevat elk seizoen een battle pass van negentig tiers.

XDefiant is een 6 tegen 6 first-person shooter waarin de diverse facties het tegen elkaar opnemen. Spelers kunnen meerdere gadgets gebruiken om potjes naar hun hand te zetten, afhankelijk van het type personage dat men bestuurt. Spelers selecteren daarnaast primaire en secundaire wapens, alsmede verschillende eigenschappen voor hun personage. De game komt naar pc (Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het lijkt er op dat de game niet meer naar PS4 en Xbox One komt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou