Tweede The Last of Us-seizoen bevat 'Lost Level'-element uit The Last of Us 2 Remastered

Tweede The Last of Us-seizoen bevat 'Lost Level'-element uit The Last of Us 2 Remastered

Remaster bevat een drietal Lost Levels

Een element uit een van de nieuwe gebieden in The Last of Us: Part 2 Remastered staat ook op de planning om in het tweede seizoen van de HBO-serie te verschijnen.

Dat heeft gamebedenker en showrunner Neil Druckmann bevestigd aan Entertainment Weekly. De aankomende remaster bevat een drietal 'Lost Levels', oftewel een aantal secties die niet in de oorspronkelijke game zaten. Deze gebieden zijn niet afgemaakt, maar moeten een blik bieden op de vroege ontwikkelfase van de game.

Druckmann laat nu het volgende weten: "Ik kan zeggen dat er één element uit zo'n verwijderd level is dat gepland staat voor de serie. Ik zeg dat onder voorbehoud, want we zijn nog niet aan het filmen en alles kan nog veranderen afhankelijk van wat we het beste vinden voor de show."

Om welk element en welk nieuw gebied het gaat is nog niet bekend. Eerder bleek al dat de 'Lost Levels' om de volgende nieuwe levels gaan: Sewers (riolen), Jackson Party en Boar Hunt. Meer informatie over deze content is er vooralsnog niet.

Druckmann waarschuwt echter dat mensen niet teveel moeten verwachten van de connectie tussen de nieuwe The Last of Us: Part 2 Remastered-content en het aankomende tweede seizoen van de HBO-serie. "De levels geven een kijkje in de oorspronkelijke ontwikkeling van The Last of Us: Part 2 en moeten de waardering voor het creatieve werk van de studio verdiepen. De tv-show is vaker afgeweken van het medium en dat gebeurt vast weer, maar deze levels bieden geen indicatie voor wat we met de HBO-show doen. Dat staat los van de ontwikkeling van The Last of Us: Part 2 Remastered."

Gisteren bleek nog dat de opnames van het tweede seizoen mogelijk kort uitgesteld worden, van 7 januari naar 20 februari 2024. De website Max Blizz baseert dit op informatie van de Directors Guild of Canada. Volgens de website heeft het korte uitstel te maken met de beschikbaarheid van Pedro Pascal, die de rol van Joel in de serie vertolkt. Hij werkt ondertussen aan projecten als Gladiator 2 en naar het schijnt ook Fantastic Four.

Veel details over het tweede seizoen zijn er nog niet, maar duidelijk is dat het verhaal dat in de game The Last of Us: Part 2 verteld wordt gevolgd wordt. De makers hebben al gecommuniceerd dat de gebeurtenissen uit deze game meerdere seizoenen zullen beslaan.

Eerder bleek dat Neil Druckmann - de maker van de games en samen met Craig Mazin de showrunner van de serie - bij Naughty Dog ook aan een nieuwe, onaangekondigde game werkt, maar daar is nog niets over bekend. Naughty Dog heeft ook nog altijd een multiplayergame gebaseerd op The Last of Us in ontwikkeling.

The Last of Us: Part 2 Remastered werd eerder deze maand aangekondigd. De game verschijnt op 19 januari 2024 voor PlayStation 5 en draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Ook bevat de game nieuwe content, zoals de bovengenoemde Lost Levels en de roguelike survivalmodus No Return. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 dollar (prijs in euro's op moment van schrijven niet bekend) upgraden naar de PS5-versie. 

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou