Tweede seizoen van Twisted Metal-serie bevestigd

Tweede seizoen van Twisted Metal-serie bevestigd

Nog altijd geen plannen om de serie in Nederland en België beschikbaar te stellen

De televisieserie gebaseerd op PlayStation-franchise Twisted Metal is verlengd voor een tweede seizoen.

Dat werd afgelopen donderdagnacht op The Game Awards aangekondigd door acteur en executive producer Anthony Mackie. "Bereid je voor om je motor te laten draaien, want je gaat weer een ritje nemen", zo stelde hij.

Een paar jaar geleden werd al bevestigd dat er een live-action serie werd gemaakt van Twisted Metal. Anthony Mackie speelt daarin de hoofdrol - hij kruipt in de huid van een outsider die een mysterieus pakketje door de woestenij moet vervoeren. Andere acteurs zijn Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) en Neve Campbell (Scream). Will Arnett (Arrested Development) speelt de rol van Sweet Tooth.

De Twisted Metal-serie is officieel niet te zien in Nederland en België, omdat hier de streamingdienst Peacock niet beschikbaar is. Er zijn geen plannen aangekondigd om de serie op een andere manier beschikbaar te stellen.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond het eerste seizoen best vermakelijk, lekker slecht en fout. Maar zeker omdat ik een groot fan van de serie heb ik hem met plezier gekeken. Ik vond dat de geest van Twisted Metal best prima terugkwam. Zeker met het zieke personage Sweet Tooth.

0

Aanbevolen voor jou