Tweede Dead Island 2-uitbreiding SoLA onthuld

Tweede Dead Island 2-uitbreiding SoLA onthuld

Verschijnt op 17 april

Deep Silver en Dambuster Studios hebben de tweede uitbreiding voor Dead Island 2 aangekondigd, genaamd SoLA.

De uitbreiding speelt zich af tijdens een grootschalig muziekfestival dat op heilige grond wordt gehouden. Spelers bezoeken moeten daar een bovennatuurlijk kwaad zien te stoppen.

Logischerwijs zijn er ook veel zombies om af te slachten. Er zijn zelfs wat nieuwe vijanden, waaronder de Whipper, die spelers met zijn ingewanden kan bekogelen, en de Clotter, die in een hoopje kan veranderen en zichzelf op een andere plek weer bij elkaar kan rapen. Daarnaast zijn er nieuwe wapens, zoals de Sawblade Launcher - een geweer dat zaagbladen kan afschieten - en de Ripper, een honkbalknuppel met een zaag eraan.

Afgelopen najaar kwam de eerste uitbreiding - Haus - al uit. Beide uitbreidingen kunnen via de Expansion Pass gekocht worden. Dead Island 2 kwam vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Vanaf 22 april staat de game ook op SteamErik Nusselder gaf een 6 aan het spel: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is."

Dead Island 2
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou