Trial van Spider-Man 2 nu beschikbaar via PlayStation Plus Premium

Trial van Spider-Man 2 nu beschikbaar via PlayStation Plus Premium

Probeer de game twee uur uit

Mensen met een PlayStation Plus Premium-abonnement kunnen nu een trial van Marvel's Spider-Man 2 downloaden.

De trial laat spelers twee uur van de game spelen. Daarbij wordt geboekte progressie meegenomen naar de volledige game wanneer die wordt aangeschaft.

In 2022 ging PlayStation Plus op de schop en werden er drie 'tiers' geïntroduceerd. De laagste tier, Essential, geeft toegang tot online gaming en een paar games per maand om te claimen. Met PS Plus Extra krijgen spelers ook toegang tot tientallen PS4- en PS5-games. Dan is er nog de duurste variant, PlayStation Plus Premium, waaraan niet alleen klassieke games worden toegevoegd, maar waarbij leden ook uitgebreide 'trials' van spellen aangeboden krijgen.

Spider-Man 2 kwam afgelopen oktober uit op PlayStation 5. Erik Nusselder beloonde de game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Sony liet vorig jaar weten dat Spider-Man 2 de snelst verkopende game van het bedrijf was. In 24 uur tijd gingen er 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is nog steeds fout dat dergelijke trials/demos nog steeds niet beschikbaar zijn voor niet abbonees.

0

Dit. Waarom zou je maar een beperkt aantal mensen je game willen laten uitproberen? Je wilt die game toch verkopen laat hem dan door iedereen die dat wil die game uitproberen zonder ervoor te hoeven betalen. Maar ja geld he

0

Aanbevolen voor jou